دانلود نقشه جغرافیای خاورمیانه - National Geographic Middle East 1991 Map

خاورمیانه منطقهای است که سرزمینهای میان دریای مدیترانه و خلیج فارس را شامل میشود. خاورمیانه بخشی از آفریقا-اوراسیا یا به طور خاص آسیا شمرده میشود و در بعضی موارد جزئی از آفریقای شمالی را در برمیگیرد. این ناحیه گروههای فرهنگی و نژادی گوناگونی از قبیل فرهنگهای عربی، تركی، بربرها، بلوچی،ايرانی، کردی، اسرائیلی و آشوری را در خود جای دادهاست. زبانهای اصلی این منطقه عبارت است از عربی، تركی، فارسی، کردی،بلوچی عبری و زبان آشوری. در بعضی زمینهها واژه بسط يافته خاورمیانه به تازگی شامل کشورهای افغانستان، پاکستان، قفقاز، آسیای مرکزی و آفریقای شمالی شده است.

عناوین ضمیمه بایت روزنامه خراسان شماره 261:
- تشکیل کمیته اقتصاد مقاومتی در فاوا
- لطفا قانون را اجرا کنید
- ادوبی، سلطان گرافیستها
- واحد جدید پول در دنیای مجازی
- دورههای جدید برای فراگیری
- ممکن است برای شما هم اتفاق افتد!
- عالی، خوبتر یا خوب؟
- مدیریت جدید وظایف در ویندوز 8
- چرا به استفاده از متنباز تن نمیدهیم؟
- بازی با لپتاپ مخصوص بازی
- پیشنهاد لپتاپ در بایت
- محتوای سایتتان را مدیریت کنید
- سیستمهایی بدون هارددیسک
- آندروید و سبک زندگی اسلامی
- برای نجات به صخرهها بچسبید!
- جدول شماره 261
- بازی، چهار نفر در مقابل یک ارتش تمام عیار
- بازی، جنگ با ویروسها در فضای مجازی
- بازی، نشانه به سمت بالاترین هدف
- و...

مروز قرار است یک شهابسنگ غول پیکر با عرض ۴۵ متر از نزدیکی زمین عبور کند. شهابسنگی که 2012 DA14 نامگذاری شده و از فاصله ای حدود ۳۰ هزار کیلومتری زمین عبور خواهد کرد.
جالب اینجا است که چند ساعت پیش خبرهای غیر منتظره ای از روسیه منتشر شد و آن اصابت چند شهابسنگ به مناطق پرجمعیت در مرکز روسیه بود که وحشت زیادی ایجاد کرده و حدود ۲۵۰ نفر زخمی به جای گذاشته که اکثرا به خاطر شکستن شیشه ها زخمی شده اند. شهابسنگ سقوط کرده سبب قطعی شبکه تلفن همراه شد و سر و صدای زیادی به وجود آورده است.
در ادامه آن آژانس فضایی اروپا دقایقی پیش اعلام کرد که هیچ ارتباطی بین شهابسنگ روسیه و شهابسنگ 2012 DA14 که امشب از نزدیکی زمین عبور خواهد کرد وجود ندارد.
اما بیایید ببینیم اگر شهابسنگ غول پیکر 2012 DA14 به زمین اصابت می کرد چه اتفاقی رخ می داد؟
ابتدا باید ببینیم در اثر اصابت این شهابسنگ ۴۲ متری چقدر انرژی به زمین وارد می شد. فیزیکدان ها انرژی جنبشی حاصل از برخورد یک شهابسنگ ۵۰ متری را با دانسیته 2.6 گرم در هر سانتیمتر مکعب حساب کرده اند که با زاویه ۴۵ درجه به زمین اصابت می کند.
بر اساس این محاسبه، اصابت این شهابسنگ به زمین انرژی جنبشی معادل ۳.۳ مگاتن ایجاد خواهد کرد و در صورت انفجار در هوا ۲.۹ مگاتن انرژی جنبشی حاصل از انفجار در ارتفاع ۸.۵ کیلومتری از زمین خواهد بود.
این به این معنی است که انرژی آزاد شده ۱۳۸ برابر انرژی بمب اتمی است که در سال ۱۹۴۵ روی شهر هیروشیما پرتاپ شد. حالا می توانید خودتان تصور کنید که اصابت آن به زمین چه تاثیری برجای می گذاشت.
البته واقعیت این است که اگر حتی این شهابسنگ به زمین هم اصابت می کرد، تاثیری فوق العاده بزرگ از خود باقی نمی گذاشت و به خاطر تراکم هوا در مسیر منفجر میشد. بنابراین احتمال آزاد شدن چنین انرژی جنبشی بر اثر برخورد مستقیم بسیار پایین است. هرچند در تاریخ شواهدی از این رویداد وجود دارد.
برای مثال سال ۱۹۰۸ یک شهابسنگ با اندازه ای کمی بزرگتر از 2012 DA14 به منطقه ای در سیبری در روسیه اصابت کرد. خوشبختانه هیچ شهری در اطراف محل اصابت قرار نداشت. اما این شهابسنگ در ارتفاعی حدود ۱۰ کیلومتری زمین منفجر شد و انرژی حاصل از آن سبب نابودی ۸۰ میلیون درخت در مساحتی ۲۱۵۰ کیلومتر مربعی شد.
در ادمه مطلب می توانید یک ویدیو کوتاه از اصابت چند ساعت پیش به روسیه ببینید و به این موضوع فکر کنید که چقدر خوب است که قرار نیست 2012 DA14 با زمین اصابت کند.

بیشتر مردم مجبورند تلفن های هوشمند شان را همیشه در دسترس نگه دارند. ولی چه می شد اگر می توانستیم تکنولوژی های همراه یا لمسی را روی دست خود تجربه کنیم؟ تصویر کنید که لباسی داشته باشیم با قابلیت های لمسی که دقیقاً داخل پارچه جاسازی شده اند، یک تکنولوژی واقعاً پوشیدنی!
گویا شرکت Under Armour دارد در همین زمینه تلاش می کند ولی هنوز فناوری آن به پای خیال پردازی اش نرسیده و یک محصول نهایی ساخته نشده.
این شرکت به تازگی از Armour39 که یک کمربند برای پایش عملکرد ورزشکاران است رونمایی کرد. محصولی که با بسته شدن در قسمت میانی سینه ورزشکاران، می تواند مواردی مثل سرعت حرکت، شدت (میزان طاقت فرسا بودن تمرینات)، سرعت تپش قلب و میزان کالری سوخته شده را اندازه بگیرد و آمارهای مربوط به تمرینات قبلی را هم به صورت تاریخچه ارائه کند.
این کمربند تلاشی است برای رقابت با مچ بند FuelBand از Nike و سایر دستگاه های این عرصه. حلقه ای که دور سینه بسته میشود شامل یک سنسور به نام bug و سیستم پایش قلب است. bug اطلاعات لازم را دریافت می کند و می تواند آنها را با ساعت Armour39 و یا اپلیکیشن iOS نصب شده بر روی آیفون و آیپد به اشتراک بگذارد.
البته این دستگاه GPS داخلی ندارد که این می تواند یک نقطه ضعف باشد ولی در عوض می تواند با یک باتری ساعتی (!) تا 1 سال بدون نیاز به شارژ وظیفه اش را ایفا کند.
اما در کنار معرفی تکنولوژِی جدید، این شرکت یک تیزر تبلیغاتی هم منتشر کرده که در آن از نقشه های آینده پرده برداری شده. در این تیزر 1 دقیقه ای که می توانید آن را در ادامه مطلب مشاهده کنید، ابتدا به سیستم Armour39 پرداخته شده ولی در ادامه شاهد یک تغییر جالب به سمت تکنولوژی های پوشیدنی هستیم که در اینجا، یک ایده مفهومی از لباس هوشمند است.

این ادعا با انتشار کتاب Inside Apple نوشته آدام لشینسکی قوت گرفت. در آن کتاب نوشته شده که اپل برخی کارمندانی را که استخدام می شوند در ابتدا به مناصب موقتی می گمارد، مناصبی که توصیف شغلی آنها روشن نیست تا زمانی که افراد به طور رسمی به شرکت بپیوندند و جزئیات پست شغلی شان روشن شود.
ادعای لشینسکی از تجربه یکی از مهندسان اسبق اپل ریشه می گرفت که به او گفته بود تا روز اول کار، خبری از بخش یا محصول یا پروژه ای که برای آن جذب اپل شده بود، نداشته. این مورد در زمانی که لشینسکی در LinkedIn درباره کتابش صحبت کرد، بیشتر جان گرفت. در ویدیوی او شخصی تجربه یکی از دوستان خود را مطرح می کند که به ادعای او تا پیش از کار بر روی یک محصول واقعی، برای 9 ماه در اپل بر روی محصولات غیر واقعی کار کرده! این ادعا با نوشته های لشینسکی گره خورد و تبدیل شد به یک موضوع برجسته در مورد سیاست های استخدامی اپل.

LHC برای این طراحی شده بود تا پروتون هایی با مجموع انرژی 14 ترا الکترون ولت را با یکدیگر برخورد دهد ولی یک نقص مصیبت بار در آغازین روزهای آزمایش نشان داد که برخی از رابط های ابر رسانا که جزئی از سخت افزار این تونل گرد هستند، در حد ایفای چنین وظیفه سختی نبوده اند و باید با قطعات جدیدتر جایگزین شوند.
در نتیجه آن نقص LHC تا کنون نتوانسته برخوردهایی با انرژی بالاتر از 8 ترا الکترون ولت را به انجام برساند. هر یک از رابط های ابر رسانا، که وظیفه شان اتصال بخش های مجاور در تونل مسیر حرکت ذرات است، در طول این 2 سال تعویض خواهند شد. در این حین که ماشین خاموش است، ردیاب های ذرات هم تعمیر و به روز رسانی می شوند.
در همین هفته، گردهمایی سالانه انجمن پیشرفت های علمی در امریکا برگزار می شود و انتظار می رود اطلاعات جدیدی درباره ذرات هیگز منتشر شود، و در کنار آن منتظر اعلام دستاوردها پیرامون ذرات تشکیل دهنده ماده سیاه نیز هستیم.
شتابدهنده بزرگ هادرونی، در این سال های اخیر حجم بزرگی از اطلاعات را برای بشر فراهم کرده و مستحق این استراحت 2 ساله هست. بنابراین تا سال 2015 ذرات هستی می توانند در آرامش باقی بمانند و پس از آن LHC با توانی به مراتب بیشتر باز خواهد گشت تا آنها را با هم برخورد دهد.

این سنگ آسمانی 15 متری اتمسفر را شکافت، در آسمان منطقه مسکونی چلیابینسک در بخش مرکزی روسیه منفجر شد، قطعاتش به ساختمان های منطقه برخورد کردند و تقریباً 1200 نفر مصدوم و مجروح بر جای گذاشت. خسارات ناشی از آن هم نزدیک 33 میلیون دلار تخمین زده می شود.
تشخیص اینکه کدام مورد عجیب تر است کار آسانی نیست:
- یک برخورد جوی درست در زمانی که یک شهاب سنگ 50 متری دیگر هم در حال عبور امن از نزدیک زمین بود و این همزمانی مردم را یاد ترس بزرگشان از مرگ در اثر برخورد شهاب سنگ های آسمانی انداخت،
- یا این مورد که در زمانه ای زندگی می کنیم که ده ها ویدیو از یک رویداد به واقع نادر ظرف فقط چند ساعت در اینترنت قرار می گیرند و آن حادثه جهانی می شود.
- شاید تنها مورد عجیب تر از این دو، تعداد دوربین های نصب شده در اتومبیل های اهالی منطقه باشد!
مسئله این است که راهی برای حذف تهدید برخورد سنگ های آسمانی وجود ندارد، ولی جای شکرش باقی است که آنها به ندرت به سمت کره خاکی مان می آیند. احتمال اینکه ما یا شما توسط یک سنگ آسمانی کشته شویم، 1 به 250 هزار است. برای آنکه دید بهتری پیدا کنید، اشاره می کنیم که چنین احتمالی کمتر از احتمال مرگ به واسطه وقوع زلزله، توفان، سیل، تصادف با خودرو یا سقوط هواپیما -و حتی شاید صاعقه- است.
اکثر سنگ های آواره فضایی، حتی قبل از اینکه فکر برخورد با زمین به سرشان خطور کند در جو زمین می سوزند و برخی دیگر هم در اقیانوس یا دشت یا کوه ها که مناطقی بدون سکنه اند فرود می آیند.
در طول 4 میلیارد سال عمر زمین، سیاره آبی ما میلیون ها بار مورد اصابت این گلوله های سرگردان قرار گرفته که بسیاری از آنها بزرگتر از 1 کیلومتر و قادر به ایجاد ویرانی های بزرگ بوده اند. ولی اکثر این سنگ های بزرگ در دوران تولد زمین رخ داده اند یعنی زمانی که منظومه خورشیدی ما جوان و پر از سنگ های سرگردان بوده.
به خاطر فعالیت های درونی زمین که منجر به بروز تغییرات گسترده در سطح پوسته آن شده، تنها حدود 160 دهانه برخوردی بر روی چهره سیاره مان باقی مانده و توسط دانشمندان شناسایی شده و این روزها، دیگر انتظار برخوردهای خیلی بزرگ که تا چند میلیون سال قبل عادی بودند را نداریم.
خبر خوب دیگر این است که پیشرفت تکنولوژی باعث شده که انسان در بیشتر موارد بتواند سنگ های فضایی خطرناک را زیر نظر بگیرد. برنامه Near Earth Object ناسا یک جدول از شهاب سنگ های رصد شده و محاسبات مربوط به برخورد احتمالی آنها به زمین را تا 100 سال آینده در خود دارد و در حال حاضر هیچ یک از سنگ های کشف شده، دارای درجه خطر برخورد با زمین نیستند.
بنیاد B612 هم که یک سازمان غیر انتفاعی و غیر دولتی است در صدد ارسال یک تلسکوپ اختصاصی به فضا و امیدوار است تا بتواند با آن 90 درصد از شهاب سنگ هایی را که قطری بیش از 30 متر داشته و می توانند خطرات بزرگی را برای ساکنان زمین به وجود بیاورند، قبل از نزدیک شدن به زمین رصد کند.

اگر چه همه این داستان به تنهایی جذابیت خود را دارد، اما بخش درخشان داستان کمی پایین تر است که مایکروسافت اضافه می کند این شغل مستلزم آن است که فرد استخدام شده «این دیدگاه را داشته باشد که در تولید یک اپلیکیشن اکسل با کیفیت بالا برایویندوز فون بلو هم به شرکت کمک کند!»
حتما داستان های قبلی درباره ویندوز بلو را به خاطر دارید که از اواخر سال گذشته میلادی شروع شد. طبق شنیده ها قرار است ویندوز بلو تبدیل به یک نسخه جهانی از سیستم عامل مایکروسافت شود که در کنار قابلیت هایی برای تمام ابزارهای موبایل، تبلت و دسک تاپ، قیمت ارزانی هم داشته، به صورت آنلاین، سالیانه و رایگان آپدیت شود.
این آگهی کاریابی اولین بار است که مایکروسافت واقعا و به شکل رسمی به نام Blue اشاره می کند و این می تواند تاییدی بر داستان های آپدیتی باشد که در انتظار ویندوز فون و ویندوز 8 است. نظر شما در این خصوص چیست؟

سر انجام LG به طور رسمی مشخصات Optimus G Pro نسخه جهانی را اعلام کرد. تصور ما این بود که در مراسم 7 اسفند این شرکت همزمان با شروع MWC 2013 این موارد اعلام خواهند شد ولی LG دیگر ما را منتظر نگذاشت. مشخصات این تلفن عبارت هستند از:
پردازنده دستگاه از نسل جدید چیپ های ساخت کوالکام است که در CES 2013 رونمایی شدند. اسنپدرگون 600 کارکردی تا 40 درصد بهتر از اسنپدرگون S4 Pro دارد ولی پایین تر از چیپ قدرتمند اسنپدرگون 800 قرار می گیرد که 75 درصد کارکرد بهتری در مقایسه با S4 Pro خواهد داشت. گرافیک اسنپدرگون 600 نیز Adreno 320 است.
- ابعاد 150.2 در 76.1 در 9.4 میلیمتر با حاشیه نمایشگر به میزان 3 میلیمتر
- وزن 172 گرم در دو رنگ مشکی و سفید
- نمایشگر 5.5 اینچی با رزولوشن 1920 در 1080 و تراکم 400 پیکسل در اینچ
- پردازنده 4 هسته ای اسنپدرگون 600 با فرکانس 1.7 گیگاهرتز
- 2 گیگابایت رم
- 32 گیگابایت حافظه داخلی؛ قابل افزایش با حافظه جانبی از نوع microSD
- 13 مگاپیکسل دوربین عقب؛ 2.1 مگاپیکسل دوربین جلو
- باتری 3140 میلی آمپری قابل تعویض و قابل شارژ به روش بی سیم القایی
- چراغ LED دور تا دور دکمه فیزیکی Home با 6 رنگ مختلف برای هشدارهای مختلف
- اندروید 4.1.2
علاوه بر این مشخصات که لقب X Large را از هر نظر برازنده اپتیموس جی پرو می کنند، LG به ویژگی های دیگری نظیر ضبط همزمان با دو دوربین دستگاه، پانوراما همراه با واقعیت مجازی برای ذخیره عکس های 360 درجه عمودی و افقی و حفظ فوکوس بر روی اشیا در حال حرکت نیز اشاره کرده.
همچنان منتظر تصاویر بیشتر و بیشتری از این پرچمدار جدید هستیم که قیمت آن برای کره جنوبی نزدیک 900 دلار تعیین شده است.

آدام هالت از مؤسسه خدمات مالی مورگن استنلی تخمین می زند که اگر آفیس برای iOS با قیمتی در حدود 60 دلار عرضه شود (انتظار ارزان فروشی آفیس را از مایکروسافت نداشته باشید) چیزی نزدیک به یک سوم کاربران آیپد آن را خریداری خواهند کرد (درست مثل 30 تا 40 درصد کاربران مک که برای آفیس مایکروسافت پول پرداخته اند) و از آنجایی که فروش آیپد تا پایان سال 2014 به 200 میلیون واحد خواهد رسید، آقای هالت معتقد است که درآمدی معادل 2.5 میلیارد در سال، انتظار مایکروسافت را می کشد.
بنابراین با در نظر داشتن قیمت 60 دلاری، آفیس برای آیپد می تواند به تنهایی درآمدی برابر با 50% از درآمد مایکروسافت از آفیس برای کل کامپیوترهای شخصی را به درآمد شرکت اضافه کند. رقمی بسیار قابل توجه و بدون باز کردن پای آیفون به محاسبه.
ولی در عین حال چالش های دیگری هم وجود دارد. آفیس برای iOS باعث خواهد شد سرفیس RT برق نگاه خود را از دست بدهد زیرا در حال حاضر تنها تبلت بازار است که به آفیس مایکروسافت شامل ورد، پاور پوینت، اکسل و وان نوت مجهز شده.
خطرات ارائه آفیس برای iOS و اندروید بسیار زیاد است. تصور کنید دستگاه های Post-PC که نقطه ضعف بزرگشان امکانات تولید محتوای کم یا غیر حرفه ای است، ناگهان مجهز به سلاح مخوف مایکروسافت آفیس شوند. کسی چه می داند بعدش چه بلایی بر سر کامپیوترهای شخصی خواهد آمد؟ از طرف دیگر، چنین موردی باعث تقویت موضع خوب آیپد در بخش تجاری نیز می شود.
در آینده بررسی دقیق تری در این باره خواهیم داشت. اما باید دید مایکروسافت در نهایت چه انتخابی را در دستور کار قرار می دهد. از یک سو این شرکت همیشه خود را متعهد به گسترش نرم افزارهایش بر روی پلتفرم های مختلف کرده و از قدیم آفیس را برای مک نیز ارائه می کند. از طرف دیگر استیو بالمر مایکروسافت پس از ویندوز 8 را شرکت دستگاه ها و خدمات نامیده.

در ماه نوامبر گذشته پیش بینی شده بود چین به زودی از نظر تعداد ابزارهای اندرویدی در حال عبور از آمریکا است و در فصل اول ۲۰۱۳ به این مهم دست خواهد یافت. امروز هم موسسه Flurry اعلام کرد که چین اکنون توانسته از نظر تعداد اسمارت فون و تبلت های فعال مجهز به اندروید و iOS رتبه نخست دنیا را از آن خود کند.
در ژانویه امسال اعلام شد که از نظر ابزارهای هوشمند فعال این دو کشور گردن به گردن حرکت می کنند. همان طور که در نمودار زیر می بینید، آمریکا و چین ۲۲۲ و ۲۲۱ میلیون دستگاه فعال داشته اند. اما در پایان ماه این ماه، برآورد می شود که این تعداد در آمریکا به ۲۳۰ میلیون و در چین به ۲۴۶ میلیون عدد رسیده است.
و البته با توجه به جمعیت این دو کشور (1.3 میلیارد نفر چین در برابر ۳۱۰ میلیون نفر آمریکا)، اکنون چین با سرعت بالایی می تواند به رشد خود ادامه دهد و تنها رقیبی که ممکن است خطری برای آن محسوب گردد، هند با جمعیت 1.2 میلیارد نفری است. البته هند اکنون تنها ۱۹ میلیون دستگاه فعال دارد.
نمودار جالب دیگری که این موسسه منتشر کرده است، بازارهای با بیشترین سرعت رشد در دنیا از ژانویه سال گذشته تا امسال است. چین که اکنون بزرگترین بازار دنیاست، تنها ۲۰۹ درصد رشد داشته است. و برترین رشد از آن کلمبیا، ویتنام، ترکیه، اوکراین و مصر بوده است.

لحظات جالب و به یاد ماندنی از دادگاه شکایات اپل و سامسونگ


بررسی اولیه Sony Xperia S
همانطور که می دانید، کمپانی Sony Ericsson در نهم ژانویه سال جاری میلادی، بطور رسمی نام Ericsson را حذف کرد. کمپانی سوئدی اریکسون بیش از یک دهه با کمپانی سونی همکاری کرده بود ولی اریکسون یک مانع بر سر راه سونی برای اجرای برنامه "4 صفحه" یا Four-Screen شده بود که بر اساس آن، سونی می خواست یک هماهنگی کلی بین چهار رسته گوشی، تبلت، تلویزیون و کامپیوتر خود، برای افزایش سهم بازار و غلبه بر رغبا، ایجاد کند.


همیشه بین اینکه آندروید بهتر است یا iOS شک و تردید زیادی وجود دارد. طرفداران هردو سیستم عامل سعی می کندد با نشان دادن نقاط قوت و ضعف یکی از آن ها را بهتر جلوه دهند. ولی واقعیت چیست؟ کدام بهتر است؟ در ادامه مطلب با من باشید تا با یک قضاوت بی طرفانه سیستم عامل بهتر را معرفی کنیم.

صفحه قبل 1 ... 2 3 4 5 6 ... 22 صفحه بعد